Bij koninklijke beschikking Hofleverancier

Geïntegreerde Contracten

Heeft u dat ook? U heeft nieuwbouw- of verbouwplannen, maar u ziet op tegen alle rompslomp daar omheen: opstellen van het Programma van Eisen, een architect zoeken, plannen bespreken, vergunningen aanvragen, een aannemer zoeken, bouwvergaderingen bijwonen.
Eigenlijk heeft u daar geen tijd voor want uw bedrijfsvoering vraagt, zeker in deze tijd, alle aandacht.
Wij kunnen u hierbij van dienst zijn door al deze rompslomp uit handen te nemen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw onderneming.

Door met ons een "UAV-GC contract" af te sluiten, zorgen wij voor het in - nauw overleg met u - onder woorden brengen van het Programma van Eisen en gaan hiermee aan de slag. Ontwerp, constructie en bouw worden binnen dat contract tegen een van te voren afgesproken vaste prijs gerealiseerd en zijn volledig onze verantwoordelijkheid. Wij werken hiervoor samen met een aantal gerenommeerde architectenburo's.
Ook het zoeken naar een geschikte bouwlocatie verzorgen wij voor u.

"UAV" staat voor "Uniforme Administratieve Voorwaarden". In dit document zijn alle rechten en plichten van opdrachtgever en aannemer vastgelegd.
"GC" staat voor "Geïntegreerde Contracten".
Deze vorm van contracteren staat ook wel bekend als "Design, Construct & Build".

De grote voordelen voor u zijn:
- lagere bouwkosten:
- het werk wordt sneller gerealiseerd;
- maximale afstemming ontwerp, constructie en uitvoering;
- één aanspreekpunt voor al deze bouwzaken;
- minder kans op meerwerk;
- tijd voor de eigen onderneming;
Het is zelfs mogelijk te combineren met financiering en langdurig onderhoud.

Is uw interesse gewekt? Neem dat vrijblijvend contact met ons op zodat we in een persoonlijk gesprek kunnen uitleggen waarom deze contractvorm voor u zo veel voordelen heeft. Ook kunnen we in deze vorm gerealiseerde projecten laten zien.